Roofvogeldemonstraties

Educatief en spectaculair. Maak kennis met onze roofvogels en leer over de verschillende soorten en hun voorkomen tijdens hun vrije vluchten. Dit moet je meemaken! 

Lees meer

Bedrijfsuitjes

Maak uw bedrijfsuitje tot een bijzondere, uitdagende dag tezamen met onze roofvogels, vertrouwen is de basis tussen mens en dier en dit vind U zeker terug in onze diverse workshops. 

Lees meer

Valkerij de Havikshoeve

Wij zijn een professioneel valkerij bedrijf en erkend valkeniers door het ministerie. Valkerij de Havikshoeve is ontstaan uit een grote passie voor roofvogels en uilen. Wij verzorgen samen met onze roofvogels en uilen valkerij workshops en roofvogelshows in Nederland, België en Duitsland. Tijdens onze spectaculaire roofvogelshow nemen wij u mee in de wereld van de Valkerij en de Roofvogels, waarbij verschillende soorten roofvogels rakelings over u heen vliegen. 

Workshops

Maak kennis met onze verschillende roofvogels. Een bijzondere dag samen met je geliefde, goede vriend of wellicht tijdens een familie of bedrijfsuitje.
 
Bekijk alle workshops

Onze vogels

Valkerij Havikshoeve laat u graag kennis maken met onze verschillende soorten Roofvogels en Uilen tijdens een van onze roofvogelshows of een roofvogelworkshop.
 
Bekijk onze vogels

Erkend Bedrijf

Dit is een gedragscode van een groep valkeniers om de kwaliteit van hun werkzaamheden te garanderen, alsmede het welzijn van de vogels die zij inzetten.
 
Meer info