Roofvogeldemonstraties

Educatief en spectaculair. Maak kennis met onze roofvogels en leer over de verschillende soorten en hun voorkomen tijdens hun vrije vluchten. Dit moet je meemaken! 

Lees meer

Bedrijfsuitjes

Maak uw bedrijfsuitje tot een bijzondere, uitdagende dag tezamen met onze roofvogels, vertrouwen is de basis tussen mens en dier en dit vind U zeker terug in onze diverse workshops. 

Lees meer

Valkerij de Havikshoeve

Wij zijn een professioneel Valkerij bedrijf en erkend valkeniers door het ministerie. Valkerij de Havikshoeve is ontstaan uit een grote passie voor roofvogels en uilen. Wij verzorgen roofvogels workshops en Bedrijfsuitjes roofvogels in Nederland en Duitsland. Tijdens onze spectaculaire roofvogel workshops nemen wij u mee in de wereld van de Valkerij en de Roofvogels, waarbij verschillende soorten roofvogels aanwezig zijn zoals uilen, valken buizerds arenden en gieren.. 

Workshops

Maak kennis met onze verschillende roofvogels. Een bijzondere dag samen met je geliefde, goede vriend of wellicht tijdens een familie of bedrijfsuitje.
 
Bekijk alle workshops

Onze vogels

Valkerij Havikshoeve laat u graag kennis maken met onze verschillende soorten Roofvogels en Uilen tijdens een van onze bedrijfsuitjes of een roofvogelworkshop.
 
Bekijk onze vogels

Erkend Bedrijf

Dit is een gedragscode van een groep valkeniers om de kwaliteit van hun werkzaamheden te garanderen, alsmede het welzijn van de vogels die zij inzetten.
 
Meer info