Teambuilding met roofvogels

Uitdagende teambuilding

Educatieve teambuilding met roofvogels, waarbij u meer leert over roofvogels en hun gedrag en kunde. De samenwerking tussen de valkenier en haar roofvogel is een nauwe samenwerking waarin geduld, communicatie en consequentie belangrijk is.

Wat een belevenis om dit samen met je team te doen!

Spectaculair

U staat oog in oog met verschillende roofvogels. Leer alles over deze indrukwekkende vogels, doe leuke praktijkopdrachten en ga zelf met hen vliegen! Door verschillende praktijkopdrachten ziet en merkt U wat er nodig is voor een succesvolle vrije vlucht. 

Wat kunt u verwachten?

Zo gaan u en uw collega`s zelf vliegen met de roofvogels en gaat u het zelf ondervinden hoe roofvogels net als in het bos door kleine ruimtes moeten vliegen. We sluiten af met een indrukwekkende vertoning van vrije vluchten van grote en snelle roofvogels zoals de Amerikaanse Zeearend of bijv. een valk op de loer. Samenwerking, communicatie, geduld en leidinggeven zijn niet alleen essentieel binnen het valkenieren, maar ook binnen een bedrijf. Zie uw eigen kwaliteiten en die van uw collega`s in een heel ander licht.

Wat kunt u verwachten

  • Onvergetelijke teambuilding / workshop roofvogels van 2 uur of langer
  • Valken, buizerds, uilen van klein naar groot, onze grote gier en Amerikaanse Zeearend
  • Theorie en praktijkoefeningen, die U ook in het dagelijkse leven kunt gebruiken

Prijs 
Vanaf € 36,50 pp excl. BTW (gebaseerd op 20 personen)

Wat doen wij?
Wij komen met een team aan ervaren valkeniers en een heel team aan verschillende soorten roofvogels. Hiermee zorgen wij dat een ieder alle aandacht krijgt en zelf met de roofvogels kunnen vliegen. En wij maken uw dag compleet verzorgd op locatie tot een onvergetelijk bedrijfsuitje. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij halen het werk uit uw handen, U hoeft niets te doen.

Waar
De Teambuilding verzorgen wij door heel Nederland en Duitsland. Dus ook de talen zoals Duits en Engels is geen enkel probleem.

 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, laat het ons weten door ons te bellen of stuur ons een Watsapp of mail.
Wij ontvangen graag uw gegevens zoals:

  • Datum van het uitje
  • Aantal personen
  • Plaats waar u het uitje verzorgt wilt krijgen
  • Bedrijfsgegevens/naam en adres