Roofvogelshow

Educatief

Maak tijdens onze roofvogelshow kennis met de geschiedenis van de Valkerij en beleef hoe roofvogels rakelings over u heen en tussen u door kunnen vliegen. Leer over de soorten roofvogels groot en klein en hun voorkomen. De roofvogeldemonstratie is onderscheidend en verfrissend omdat inmiddels iedereen wel eens een roofvogelshow heeft gezien.

Wat een belevenis! We hebben enorm genoten en ook veel geleerd.

Spectaculair

Terwijl U geniet van onze roofvogelshow hoort U niet dat de uilen in alle stilte over u heen vliegen, terwijl de buizerds behendig zijn met de wind, of een gier die erg onhandig langs u heen komt gewandeld, en vergeet ook niet onze jonge zeearend die met veel kracht hoog over komt gevlogen U staat daarom tijdens de roofvogelshow niet alleen te kijken en te genieten maar u bent echt onderdeel van onze roofvogelshow. Want het kan maar zo zijn dat U wordt uitgekozen om ook zelf een roofvogel naar uw hand te laten vliegen.

Wat kunt u verwachten?

U kunt genieten van de vrije vluchten van diverse roofvogels en uilen. Een goed gesproken verhaal met leuke anekdotes over en uit de Valkerij. Roofvogels worden vrij gevlogen en niet aan een lijn uitstraling, kennis, ervaring en een respectvolle omgang met de roofvogels. Een roofvogelshow is het gehele jaar mogelijk, zomer en winter Na de roofvogeldemonstratie is er alle gelegenheid om van de roofvogels en uilen foto’s te maken of te filmen en de valkenier vragen te stellen.

Voor elke gelegenheid!

Een roofvogelshow kunt u voor verschillende gelegenheden verzorgt krijgen, denkt U aan familiefeesten of bedrijfsfeesten.

Wij verzorgen in Nederland en Duitsland onze roofvogeldemonstraties wanneer de locatie geschikt is. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze roofvogeldemonstratie bel of mailt u met ons en wij maken een passende offerte naar uw wensen.