Teambuilding met roofvogels

Teambuilding

Communicatie, Samenwerking en Leidinggeven

Binnen uw bedrijf is dit enorm belangrijk om uw bedrijf tot een succes te maken. U kunt het vergelijken met de samenwerking tussen de valkenier en haar roofvogel, ook dit is een nauwe samenwerking waarin geduld, communicatie en leidinggeven belangrijk is.

Een uitdagende Teambuilding

U staat oog in oog met verschillende roofvogels. Leer alles over deze indrukwekkende vogels, doe leuke praktijkopdrachten en ga zelf met hen vliegen! Door verschillende praktijkopdrachten ziet en merkt U wat er nodig is voor een succesvolle vrije vlucht. Zo gaan U en uw collega`s zelf vliegen met de roofvogels en leren wij u en gaat u het zelf ondervinden hoe roofvogels net als in het bos door kleine ruimtes moet vliegen.
We sluiten af met een indrukwekkende vertoning van vrije vluchten van grote en snelle roofvogels zoals de Amerikaanse Zeearend of bijv. een valk op de loer

Samenwerking, communicatie, geduld en leidinggeven zijn niet alleen essentieel binnen het valkenieren, maar ook binnen een bedrijf. Zie uw eigen kwaliteiten en die van uw collega`s in een heel ander licht.

Wat kunt U verwachten?

  • Onvergetelijke workshop van 2 uur of langer
  • Valken, buizerds, uilen van klein naar groot, onze grote gier en jonge Amerikaanse Zeearend
  • Theorie en praktijkoefeningen, die U ook in het dagelijkse leven kunt gebruiken

Prijs

Vanaf € 36,50 pp excl. BTW (gebaseerd op 20 personen)

Wat doen wij?

Wij komen met een team aan ervaren valkeniers en een heel team aan verschillende soorten roofvogels. Hiermee zorgen wij dat een ieder alle aandacht krijgt en zelf met de roofvogels kunnen vliegen. En wij maken uw dag compleet verzorgd op locatie tot een onvergetelijk bedrijfsuitje. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij halen het werk uit uw handen, U hoeft niets te doen.

Waar?

De Teambuilding verzorgen wij door heel Nederland, België en Duitsland.

 

 

Nieuwsgierig?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op en wij maken een passende offerte wat bij uw uitje past.
Wij ontvangen graag uw gegevens zoals:

  • Datum van het uitje
  • Aantal personen
  • Plaats waar u het uitje verzorgt wilt krijgen
  • Bedrijfsgegevens/naam en adres

 

 

 

CONTACT

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
CONTACT